Om oss

Vi på Totalentreprenad Södertälje kan leverera helhetslösningar utefter dina behov. När du vänder dig till oss kan vi hjälpa dig med såväl de stora projekten som de mindre. Vårt team är sammansvetsat och vi har samlat all nödvändig kunskap under ett tak. Efter våra många år i branschen har vi ett brett nätverk så vi kan leverera de allra bästa lösningarna. Hos oss hittar du personal med gedigen erfarenhet men vi ser också till att blanda upp teamet med nyutbildade hantverkare. Allt för att vi ska få den perfekta balansen av innovation och erfarenhet.

Vi är valet för det stora och lilla arbetet

I vår bransch behöver det finnas passion för arbetet vi utför, för våra kunders omdömen speglar vårt engagemang. Vi ser till att du som fastighetsägare eller villaägare kan slappna av under ett större projekt. Totalentreprenad Södertälje arbetar med företagskunder och privatkunder och känner till de behov våra kunder har. Då vi har byggt upp företaget från grunden har vi hela tiden arbetat med våra ledord.

Pålitlig och flexibel totalentreprenad

Dina önskemål och idéer är grunden till arbetet. Tillsammans med dig planerar vi arbetet från början till slut utifrån din vision. Alla som arbetar hos oss har rätt utbildning och certifieringar för de arbeten de utför. För oss är den personliga kontakten viktig och du som kund ska veta att du alltid kan lita på oss.

Har du frågor kring olika projekt du har i åtanke eller vill veta mer om vilka tjänster vi erbjuder? Tveka inte att kontakta oss redan idag.