Våra tjänster

Vi på Totalentreprenad Södertälje kan anlitas för såväl totalentreprenader som mindre arbeten. Hos oss finns mycket samlad kompetens och därför kan vi erbjuda många olika tjänster. Några exempel på tjänster vi kan utföra är:

  • Totalentreprenad för badrum
  • Nybyggnationer av hus och fastigheter
  • Fin- och grovplanering av olika projekt
  • Dränering och markberedning

När det kommer till att bygga eller renovera grunder har vi många olika lösningar och kan hjälpa dig från planering till slutförandet. Vid renovering av fastigheter har vi gedigen erfarenhet och kompetens.

Vi hjälper såväl privatpersoner som företag

Till oss kan du vända dig såväl som företag som privatperson. Som företagare är det sällan man har tid att ägna sig åt större renoveringar. Genom att anlita oss sparar du tid och får alltid en prisvärd lösning. Vi vet att din tid är dyrbar och ser därför till att hela projektet löper smidigt och tillsammans lägger vi upp arbetsplanen så den passar dig. Är du privatperson och behöver hjälp med att bygga hus? Vi kan ta på oss hela projekt från planering till färdigt hus. Inga arbeten är för stora eller för små för oss.

Hur mycket kostar totalentreprenad?

Priset utgår från projektet och de alternativ du väljer. Därför är det svårt att ange ett pris. I kostnaden ingår löner och material vilket gör att priset varierar utefter tidsåtgång och vilka material du önskar. Vi ser alltid till att hitta den bästa lösningen för varje kund så tveka inte att kontakta oss för en offert. Vi har alltid möjlighet att matcha dina behov.