Totalentreprenad köksrenovering Södertälje

Vi tar helhetsansvaret genom totalentreprenad

Du kan vända dig till oss när du behöver ett företag som kan ta hand om hela projektet genom en totalentreprenad. En del företag specialiserar sig på vissa områden. Det kan vara badrum, takläggning eller att utföra vissa delar av renoveringen. Men när du söker efter en totalentreprenad så kan du räkna med oss. Vi kan bygga allt från grunden och tar hand om projektet hela vägen från start till mål. På så vis slipper du anlita flera olika hantverkare och begära in flera olika offerter. Dessutom blir det mer prisvärt när vi koordinerar arbetet.

Vill du bygga ut eller bygga nytt?

Ska du bygga ett nytt hus så upptäcker du snabbt att det är mycket som ska ordnas. Vi har erfarenhet av totalentreprenad av nybyggen och kan hjälpa dig att hitta lösningar så du får dina drömmars hem. Vi bollar gärna idéer och vår målsättning är att resultatet ska överträffa alla dina förväntningar. Ska du bygga ut kan vi hitta lösningar som gör att du får ut så mycket som möjligt av utbyggnaden. Det kan innebära att planera ytor och rum för att det ska bli både praktiskt och vackert. Rör det sig om badrum eller våtrum så kan vi hjälpa dig med att sätta kakel. Vi som totalentreprenör har alla nödvändiga behörigheter, vilket gör att du slipper jobbiga överraskningar. Tveka inte att kontakta oss när du ska bygga ut eller om.

Totalentreprenad målare Södertälje

Med oss kan du känna dig trygg

Oavsett om det är en privatbostad eller offentlig lokal så kan vi utföra olika golvarbeten. Det kan vara att lägga om hela golv eller eventuella fuktskador som kan ha uppstått. Vi har gedigen erfarenhet av att arbeta med alla material. Från klinkers till att lägga det perfekta skeppsgolvet. Då vi även har de el-behörigheterna som krävs så kan vi också se till att lägga in golvvärme i badrummet, men även i andra rum om önskemålet finns. Hos oss kan du alltid känna dig trygg med att det inte kommer att uppstå problem i efterhand. Vi tror på att mötet mellan oss och kunderna är det viktigaste för ett bra samarbete, så kontakta oss om du behöver en totalentreprenad.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify