Totalentreprenad snyggt Södertälje

Royalman Bygg AB

Välkommen till Royalman Bygg AB!kan du vända dig såväl som företag som privatperson. Som företagare är det sällan man har tid att ägna sig åt större renoveringar. Genom att anlita oss sparar du tid och får alltid en prisvärd lösning. Vi vet att din tid är dyrbar och ser därför till att hela projektet löper smidigt och tillsammans lägger vi upp arbetsplanen så den passar dig. Är du privatperson och behöver hjälp med att bygga hus? Vi kan ta på oss hela projekt från planering till färdigt hus. Inga arbeten är för stora eller för små för oss.

Hur mycket kostar totalentreprenad?

Priset utgår från projektet och de alternativ du väljer. Därför är det svårt att ange ett pris. I kostnaden ingår löner och material vilket gör att priset varierar utefter tidsåtgång och vilka material du önskar. Vi ser alltid till att hitta den bästa lösningen för varje kund så tveka inte att kontakta oss för en offert. Vi på Royalman Bygg AB har alltid möjlighet att matcha dina behov.

Totalentreprenad prisvärd Södertälje

Vi tar hand om ROT-avdraget

När du som privatperson anlitar oss på Royalman Bygg AB kan du använda dig av ROT-avdraget för en rad tjänster i vårt utbud. Med avdraget kan du dra av upp tilll 30% på arbetskostnaderna för exempelvis en badrumsrenovering vilket med andra ord kan innebära ett riktigt fint slutpris! Vi kan se till att sköta allt det administrativa kring ROT så att du kan lägga din tid på annat. Tveka inte på att höra av dig till oss på Royalman Bygg AB idag för att ta reda på ifall du har rätt till till ROT!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify